luni, 4 noiembrie 2013

Mesaje de la multi ani

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii… si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!





De ziua ta m-am gandit la ceva grandios, magnific, spectaculos. Oricum nu costa nimic sa te gandesti!





 Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata. La multi ani!





Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!





 Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!





Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!




Nu am solutii pentru toate problemele din viata ta, pentru indoielile si temerile tale, dar te pot asculta si impreuna putem cauta raspunsuri. 





Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie. 





 La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii. 





 Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. 





Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. 





 Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri. LA Multi Ani!





 De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. 





 Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani! 





 Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani! 





 La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! 





 De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi! 





 Sa cresti mare si cuminte, 
Multi ani de-acu-nainte, 
S-ai parte de fericire 
Sanatate si iubire, 
De tot ce-i mai bun pe lume 
De la mine ganduri bune 




Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri. 





 Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios, Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.





 O floare discreta, pentru o persoana atenta! 





De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si, cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta 





 Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! 





 Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani




E bine anii sa-i aduni, Sa razi de tot ce-a fost, S-ajungi si tu batran, Indeplinind al vietii rost. 





De ziua ta, o lume ne desparte, insa te simt aici, chiar daca esti departe. La multi ani, de la mare departare! 





 La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti, Zile senine si fericire La multi ani sa traiesti! 





 Catelush cu parul cret Sa ai Jeepul in cotet Si o vila cu piscina Cindy Crawford de vecina O lopata pentru bani Sanatate, La Multi Ani!!! 





Lovi-te-ar cu putere cel mai mare noroc din lume si cel mai mare sac cu bani si crapa-s-ar butoiu' cu sanatate deasupra ta. La Multi Ani ! 





 Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI! 




La multi ani cu sanatate, 
Sa va dea Domnul tot ce doriti, 
Zile senine si fericire 
La multi ani sa traiti! 





 La multi ani cu sanatate, DOMNUL sa va dea de toate,poate un STROP de fericire, poate unul de IUBIRE, poate unul de NOROC, poate TOATE la un loc! 





Pana la urma, nu conteaza anii pe care i-ai acumulat intr-o viata, ci felul cum i-ai trait pana acum. La multi ani! 





 Tu nu ai implinit 40 de ani. Ai 18 ani la care se adauga 22 de ani de experienta. 





 Zilele de nastere iti sunt benefice. Statisticile arata ca persoanele care au cele mai multe zile de nastere sunt cele care traiesc cel mai mult.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu