luni, 4 noiembrie 2013

Mesaje de la multi ani

 Iti urez ca toate dorintele tale sa se implineasca. Meriti tot ce e mai bun!





 La Multi Ani unei persoane deosebite care ne ajuta in fiecare zi. Sa te bucuri de aceasta zi la fel de mult cum ne bucuram noi ca faci parte din echipa noastra.





 Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!





 Sper ca ziua de nastere sa fie inceputul minunat al unui an plin de realizari. La multi ani!





 Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine!






Iti urez ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani, sanatate si multe realizari!




Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La multi ani!





 De ziua ta, cele mai mari dorinte sa devina realitate. La multi ani unui sef exemplar!





 Din suflet va urez un sincer la multi ani, multa sanatate si tot ceea ce va doriti sa se implineasca. La Multi Ani si toate cele bune.





Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti.





 Petalele pe care le-ai adunat in floarea vietii tale, lasa-le astazi sa se uneasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.





 Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios, Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.




Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! La multi ani plini de realizari!






 La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.





 Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire. La Multi Ani!





Sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti. La Multi Ani, sanatate si o viata inflotitoare!





 Visele de astazi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte iar gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La Multi Ani!





 Astazi e o zi deosebita pentru tine, pasesti pe o noua treapta a vietii. Eu iti doresc sa mergi vrednic(a) pe drumul vietii, sa ai parte de noroc, sanatate si dragoste.




A mai trecut un an din viata ta. Priveste-l cu sufletul unui om intelept si cu ochii limpezi de copil reflectind uimirea si credinta. Iti doresc sa te insoteasca in viata doar adevaratii prieteni: dragostea si optimismul. La Multi Ani! 





Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire. 





 Fie ca cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu sa se rasfranga asupra ta si a zilei tale de nastere! 





Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet. La Multi Ani! 





 Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos decat cei pe care ii ai deja in buchet. La Multi Ani! 





 Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani! 




Inca un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca Cel de Sus sa vegheze mereu asupra ta, sa ai parte numai de bucurii, sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca. La Multi Ani! 





 Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani! 





 Fie ca ceasta zi sa insemne inceputul a tot ceea ce-ti dorestii in viata! Astazi ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La Multi Ani! 





La Multi Ani, mult, mult noroc in dragoste, mult, mult succes in afaceri si multa, multa, multa sanatate!!!!!! 





Iti urez sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste toate greutatile vietii. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrecere frumoasa de ziua ta, pentru a trai la fel tot anul. 





 La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti, Zile senine si fericire La Multi Ani sa traiesti! 






La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti, Zile senine si fericire La Multi Ani sa traiesti! 





 La Multi Ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii. 





 Nu-ti doresc viata unui trandafir caci e prea scurta, nu-ti doresc nici viata unei stele caci e prea lunga. Iti doresc frumusetea unui trandafir si splendoarea unei stele. LA MULTI ANI!





 O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa. 





 Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita. Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La Multi Ani! 





A mai trecut un an... Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. La Multi Ani! 




 Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!





 Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc. 





 De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Muuulti Aaaani!






 O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani! 





Sa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit… La multi ani! 





Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu