miercuri, 27 martie 2013

Daca muncesti din greu

-Daca muncesti din greu si te remarci opt ore zilnic, ajungi sef, si muncesti saisprezece ore.
-Banii pentru salariile si pensiile mari ajung intotdeauna.
Nu ajung banii pentru salariile si pensiile mici.
-In viata, e loc si pentru eroism. Totul e sa te tii departe de el.
-Burta mare nu e de la bere, e pentru bere.
-Femeia poate sa-l faca repede milionar pe orice miliardar.
-Intre primul si al doilea pahar, e destul timp ca sa mai bei vreo sase.
-Ignoranta e de trei feluri: cand nu stii nimic, cand stii numai prostii si cand stii ce nu trebuie.



-Cu cine se invecineaza Rusia? Cu cine vrea ea.
-Tara noastra a avut nevoie de cand e ea de alt popr.
-Prietenia care nu cunoaste hotare se cheama expansiune.
-Avem un singur fel de a ne naste si milioane de feluri de a muri.
-Furtul ideilor unei persoane e plagiat, iar al mai multor persoane, cercetare stiintifica.
-Toti ne nastem uzi, goi si flamanzi. Si acesta e doar inceputul.
-Copilaria grea nu se tremina niciodata.
-Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut.
-Cumpara deodata trei sticle de votca si n-o sa te trimita nimeni dupa a doua.




Prin anii 1970-70, la o conferinta tehnica in Micoscova, trei oameni de stiinta isi etalau capacitatile in fata unei audiente numeroase. Americanul isi smulge un fir de par, si cu un instrument, da o gaura transversala prin   fir... Toata lumea il ovationeaza. Americanul da firul de par neamtului. Neamtul scoate un instrument si taie filet in gaura data de american... Toata audienta este in extaz. Firul de par e predat mai departe rusului. Rusul, suceste firul pe toate partile, il priveste, apoi scoate din buzunar o stampila si aplica: Made in URSS.



Anunt la radio Moscova.
-Astazi la granita ruso-chineza doua avioane utilitare rusesti stropeau pamanturile stramosesti in mod pasnic, in timp ce au fost atacate miseleste de doua tancuri chinezesti si au fost doborate.
In acelasi timp, la radio Pekin:
-Astazi la granita chino-rusa doua tractoare arau pasnic glia stramoseasca, pe cand au fost atacate miseleste de doua avioane de vanatoare rusesti. Tractoarele noastre au reusit sa doboare avioanele inamice.
In acelasi timp, la radio Bucuresti:
-Astazi la granita ruso-chineza au avut loc discutii pe teme agrare.



Igor,secretarul de partid pe Colhoz o vede pe frumoasa Natasa plimbandu-se pe camp si incepe sa alerge spre ea. Casta, pudica, suava, aceasta ghiceste imediat intentia si fuge de urmaritor. Dupa 5 km de urmarire inversunata, Igor o ajunge totusi, o tranteste la pamant si ii stiga:
-Natasa, Natasa, davai cotizatia!



Putin catre Medvedev:
"Trebuie desfiintate fusurile orare!"
"De ce?"
"Pai, am sunat la Varsovia sa le spun condoleante si ei imi raspund ca avionul  nici n-a decolat inca..."



Trei barbati stateau pe o banca in Piata Rosie din Moscova. Dupa o perioada, unul dintre ei ofteaza din greu. Dupa alte cateva momente, si al doilea ofteaza din greu. Al treilea priveste in jurul lor si sopteste ingrijorat: Sssst, nu mai vorbiti despre politica aici in public.



Ivan si Tatiana s-au casatorit. Curand Tatiana a ramas insarcinata. Si pentru ca Ivan lucra la fabrica de carucioare, Tatiana i-a spus intr-o zi: " Ce-ar fi sa aduci tu acasa, din cand in cand, cate o piesa, asa incat, inainte de nasterea copilului, noi sa ne putem face un carucior?" Zis si facut. Cu putin inainte de implinirea sorocului nasterii. Tatiana i-a zis lui Ivan: "Cred ca ar fi timpul sa asmblam caruciorul, nu?" Ivan ii raspunde incurcat: "Draga mea, am vrut deja sa il samblez, dar nu stiu ce se petrece, ca ori de cate ori il fac,tot tanc imi iese."




Intalnire politica internationala la nivel inalt. Toti sunt distinsi, manierati, vorbesc cu voce scazuta. La un moment dat, Regina Angliei, fiind mai in varsta, scapa un vant destul de sonor, dar se preface ca nu stie nimic. Situati fiind jenata, ca sa salveze aparentele, ambasadorul Spaniei, un adevarat cavaler, face o gluma si spune ca el a fost, probabil din cauza mesei imbelsugate. Dupa un timp, regina Angliei repeta figura si, de asemenea, nici o reactie. Atunci, ambasadorul Frantei, un adevarat gentilom, isi cere scuze si se explica prin faptul ca se pare ca are probleme cu dinastia. dupa un timp destul de scurt insa, dinspre regina Angliei se aude iarasi un sunet prelung. Atunci, ambasadorul Rusiri, un adevarat tovaras, spune:
-Al treilea part al Reginei Angliei si-l asuma Uniunea Sovietica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu