vineri, 1 martie 2013

Cele mai tari 7 locuri di topul nebuniilor in tribunale

Locul 1 cu coronita: Merv Grazinski, din Oklahoma City, a cuparat o rulota cat o casa, si cand se deplasa pe autostrada afixat viteza pe automat si s-a dus in spate sa-si faca o cafea...
Rulota a iesit binenteles de pe autostrada si a cazut in sant.
El a dat in judecata compania care  a fabricat rulota, pentru ca nu a specificat in manualul de utilizare ca nu trebuie sa paraseasca volanul in timp ce merge.. A castigat 1.750.000$ si o noua rulota, iar compania a modificat manualul de utilizare.


Locul 2: Kara Walton din Claymont Delaware a incercat sa intre pe geamul unei toalete de la un club de noapte  pentru a nu plati 3.5$ la intrare, a alunecat si si-a  spart doi dinti. A dat in judecata clubul si a castigat                  12.000$ si cheltuielile stomatologice.


Locul 3: apartine don'soarei Amber Carson din Lancaster, Peensylvania , care a alunecat pe o balta de sifon intr-un restaurat si si-a rupt noada. Treaba e ca balta fusese facuta chiar de don'soara, care arucase un pahar de sifon in capul prietenului ei si, probabil, ratase... A castigat 113.000$.


Locul 4: e ocupat de Jerry Williams din Little Rock Arkansas, care a fost muscat de dos de cainele vecinului, care era si legat in curtea respectivului vecin. El nu a castigat decat 14.500$,pentru ca juriul a considerat ca dl. Williams a provocat "un pic" acest incident, sarind gardul si tragand cu o pusca cu alice in  caine...



Locul 5: este al lui Terrence Dickson din Bristol, Pennsylvania, care dupa ce a spart o casa a vrut sa iasa prin garaj, dar usa acestuia era stricata ... si usa de acces in casa se inchisese automat in urma lui.  Proprietarii erau in vacanta, asa ca hotul-minune a ramas inchis 8 zile in garaj,hranidu-se doar cu o lada de Pepsi si un sac de mancare pentru caini.
El a dat in judecata casa de asigurari a proprietarului pentru ca situatia i-a cauzat stres si a castigat 500.000$.


Locul 6: este ocupat de Carl Truman, de 19 ani, care a castigat 74.000$ si cheltuieli pentru ingrijiri medicale, dupa ce un vecin a trecut cu Honda Accord peste mana lui. El se bagase pe sub  masina sa fure rotile masinii, iar vecinul, care era la volan, nu l-a vazut si a plecat din parcare...



Locul 7: Kathleen, Austin, Texas, a primit o despagubire de 780.000$ .Ea si-a  fracturat glezna intr-un magazin de mobila, dupa ce s-a impiedicat de un baietel care alerga prin magazin. Verdictul tribunalului i-a surprins pe proprietarii magazinului, avand in vedere ca boracul era chiar copilul doamnei Robertson!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu