marți, 19 martie 2013

Ce sunt statisticile

Ce sunt statisticile?
 Statisticile sunt precum costumele de baie: iti arata ce stie toata lumea si iti ascunde exact ceea ce ai vrut sa afli.



Iti place sa fii mangaiat? Sa fii atins si pipait? Si... sa fii incins? Iti place respiratia celuilalt langa urechea ta? Sa iti respire pe gat sau pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti cald si transpirat? Ia AUTOBUZUL!!!



Se duce Bula la cazinou sa joace la ruleta. Isi face o intrare pompoasa, anuntand dinainte ca vor vedea cu totii ceva nemaivazut, un castig de pomina. Pariaza pe nr.22. Se invarte roata si... chiar iese 22! Lumea se uita tot mai curioasa. Bula joaca din nou si pariaza toti bani castigati tot pe nr.22. Coupe-ul ii sugereaza ca poate nu e cea mai buna optiune, sansa sa iasa din nou 22 e foarte mica. Sigur pe el, Bula insista ca el pe 22 vrea, nici nu se discuta! Se invarte roata si... iar iese nr 22! Lumea se aduna, se inghesuie, inune mare. Bula joaca din nou si pune tot ce a castigat iar pe nr 22. Lumea, uimita, ce-o fi cu nr 22 asta? Se invarte roata si... iese iar 22!! Vine seful cazinoului, Bula are un castig imens, toti sunt uimiti. Directorul cazinoului il intreaba pe Bula cum de a stiut, ce aste cu acest 22? Bula zice:
-Pai, e foarte simplu, am facut un calcul elementar. Uite: Azi suntem in data de 7? Da. Fiul meu implineste azi 7 ani? Da. Am venit aici cu autobuzul nr. 7? Da. Pai, vedeti?



Unul pasionat de jocurile de noroc ii apare intr-o noapte de mai multe ori in vis cifra 7. Se trezeste si realizeaza ca este exact ora 7 si 7 minute, in ziua de 7 iulie 2007! "Wow, este ziua mea norocoasa!", isi spune. Fara sa mai stea mult pe ganduri, se duce si pariaza la cursele de cai 777 dolari, pe calul nr.7. Convins ca va avea o mare bucatarie, asteapta nerabdator finalul cursei. Calul sau a iesit insa pe locul nr.7!



Comandantul este adus in camera de executie. Priveste scaunul electric, de care sunt legate tot felul de fire, si intreaba:
-Cum se cheama bazaconia asta?
Directorul inchisorii ii raspunde:
-Nu-ti bate capul cu intrebari, o sa te punem imediat la curent.



-Vedeti ca maneca stanga este mai scurta decat cea dreapta ii spune clientul croitorului.
-E vina mea, domnule, aveti dreptate, trebuia sa va iau masura la amandoua...



Frizerul il intreaba pe client:
-Cum sa va tund ca sa fiti multumit?
-Gratis!



Intr-o frizerie. Frizerul, taindu-l pe client de vreo doua ori, incearca sa discute cu el:
-Ati mai fost la noi pana acum?
-Nu, mana mi-am taiat-o in razboi.



In cimitir groparul sapa linistit si, din cand in  cand, mai tragea si la tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linstit. Nu dupa mult timp, din pamant iese mortul cu totul. Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit.
Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitiruluisi vrea sa sara. Dintr-o data se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa. Groparul:
-Mai radem, mai glumim, da' nu parasim incinta.



Dupa o lovitura puternica, e aproape il face K.O., boxerul salvat de sunetul gongului. In colt, antrenorul, dandu-si seama de situatie, ii spune acestuia:
-Am uitat sa-ti spun ca, in ultima vreme, ti-am vazut de cateva ori sotia sarutandu-se pe strada chiar cu adversarul tau din acest meci.



In pauza meciului de handbal unul dintre antrenori vine la comentatorul postului de radio:
-Va rog, nu mai transmiteti intr-un ritm atat de rapid, baietii nu mai pot tine pasul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu