marți, 5 noiembrie 2013

Mesaj de la multi ani








         Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotit de mine si de iubirea ce ne leaga! La multi ani!


Mesaj de la multi ani pentru iubit








         Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire! La multi ani!


Mesaj de dragoste pentru iubit








          La multi ani plini de dragoste si fericire alaturi de mine, sa ma iubesti macar pe jumatate cat te iubesc eu, sa ramai romantic si pasional asa cum ai fost si pana acum si, mai ales, nu cumva sa treaca o zi din viata ta fara un „Te iubesc” si-un sarut dulce!


Mesaj de dragoste pentru mama









               Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare.
Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa-i iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!


Mesaj de la multi ani






      Un mesaj minunat pentru o persoana minunata de la un prieten minunat.  Dintr-un  minunat motiv la un moment exceptional de la o minte luminata intr-o dispozitie de exceptie intr-un stil minunat pentru a-ti ura La multi si minunati ani!

luni, 4 noiembrie 2013

Mesaj de dragoste








La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine?





O persoana pe care o iubesti reprezinta o extensie a ta. Fara ea nu esti complet, asa ca te rog sa ai grija de tine pentru ca nu vreau sa pierd o parte din mine.




Cineva a intrebnat ce ii face pe oameni fericiti. Unii au raspuns ca bogatia, altii - celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primut SMS-ul de la tine. Am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericit.




I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine !




Daca ar cadea cate o stea de fiecare data cand ma gandesc cu dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca deseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea, sa stii ca este din vina ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

Mesaje de dragoste









Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o?




Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.



As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange...

Mesaje de la multi ani

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii… si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!





De ziua ta m-am gandit la ceva grandios, magnific, spectaculos. Oricum nu costa nimic sa te gandesti!





 Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata. La multi ani!





Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!





 Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!





Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!




Nu am solutii pentru toate problemele din viata ta, pentru indoielile si temerile tale, dar te pot asculta si impreuna putem cauta raspunsuri. 





Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie. 





 La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii. 





 Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. 





Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. 





 Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri. LA Multi Ani!





 De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. 





 Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani! 





 Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani! 





 La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! 





 De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi! 





 Sa cresti mare si cuminte, 
Multi ani de-acu-nainte, 
S-ai parte de fericire 
Sanatate si iubire, 
De tot ce-i mai bun pe lume 
De la mine ganduri bune 




Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri. 





 Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios, Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.





 O floare discreta, pentru o persoana atenta! 





De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si, cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta 





 Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! 





 Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani




E bine anii sa-i aduni, Sa razi de tot ce-a fost, S-ajungi si tu batran, Indeplinind al vietii rost. 





De ziua ta, o lume ne desparte, insa te simt aici, chiar daca esti departe. La multi ani, de la mare departare! 





 La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti, Zile senine si fericire La multi ani sa traiesti! 





 Catelush cu parul cret Sa ai Jeepul in cotet Si o vila cu piscina Cindy Crawford de vecina O lopata pentru bani Sanatate, La Multi Ani!!! 





Lovi-te-ar cu putere cel mai mare noroc din lume si cel mai mare sac cu bani si crapa-s-ar butoiu' cu sanatate deasupra ta. La Multi Ani ! 





 Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI! 




La multi ani cu sanatate, 
Sa va dea Domnul tot ce doriti, 
Zile senine si fericire 
La multi ani sa traiti! 





 La multi ani cu sanatate, DOMNUL sa va dea de toate,poate un STROP de fericire, poate unul de IUBIRE, poate unul de NOROC, poate TOATE la un loc! 





Pana la urma, nu conteaza anii pe care i-ai acumulat intr-o viata, ci felul cum i-ai trait pana acum. La multi ani! 





 Tu nu ai implinit 40 de ani. Ai 18 ani la care se adauga 22 de ani de experienta. 





 Zilele de nastere iti sunt benefice. Statisticile arata ca persoanele care au cele mai multe zile de nastere sunt cele care traiesc cel mai mult.






Mesaje de la multi ani

 Iti urez ca toate dorintele tale sa se implineasca. Meriti tot ce e mai bun!





 La Multi Ani unei persoane deosebite care ne ajuta in fiecare zi. Sa te bucuri de aceasta zi la fel de mult cum ne bucuram noi ca faci parte din echipa noastra.





 Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!





 Sper ca ziua de nastere sa fie inceputul minunat al unui an plin de realizari. La multi ani!





 Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine!






Iti urez ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani, sanatate si multe realizari!




Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La multi ani!





 De ziua ta, cele mai mari dorinte sa devina realitate. La multi ani unui sef exemplar!





 Din suflet va urez un sincer la multi ani, multa sanatate si tot ceea ce va doriti sa se implineasca. La Multi Ani si toate cele bune.





Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti.





 Petalele pe care le-ai adunat in floarea vietii tale, lasa-le astazi sa se uneasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.





 Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios, Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.




Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! La multi ani plini de realizari!






 La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.





 Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire. La Multi Ani!





Sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti. La Multi Ani, sanatate si o viata inflotitoare!





 Visele de astazi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte iar gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La Multi Ani!





 Astazi e o zi deosebita pentru tine, pasesti pe o noua treapta a vietii. Eu iti doresc sa mergi vrednic(a) pe drumul vietii, sa ai parte de noroc, sanatate si dragoste.




A mai trecut un an din viata ta. Priveste-l cu sufletul unui om intelept si cu ochii limpezi de copil reflectind uimirea si credinta. Iti doresc sa te insoteasca in viata doar adevaratii prieteni: dragostea si optimismul. La Multi Ani! 





Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire. 





 Fie ca cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu sa se rasfranga asupra ta si a zilei tale de nastere! 





Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet. La Multi Ani! 





 Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos decat cei pe care ii ai deja in buchet. La Multi Ani! 





 Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani! 




Inca un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca Cel de Sus sa vegheze mereu asupra ta, sa ai parte numai de bucurii, sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca. La Multi Ani! 





 Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani! 





 Fie ca ceasta zi sa insemne inceputul a tot ceea ce-ti dorestii in viata! Astazi ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La Multi Ani! 





La Multi Ani, mult, mult noroc in dragoste, mult, mult succes in afaceri si multa, multa, multa sanatate!!!!!! 





Iti urez sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste toate greutatile vietii. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrecere frumoasa de ziua ta, pentru a trai la fel tot anul. 





 La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti, Zile senine si fericire La Multi Ani sa traiesti! 






La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti, Zile senine si fericire La Multi Ani sa traiesti! 





 La Multi Ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii. 





 Nu-ti doresc viata unui trandafir caci e prea scurta, nu-ti doresc nici viata unei stele caci e prea lunga. Iti doresc frumusetea unui trandafir si splendoarea unei stele. LA MULTI ANI!





 O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa. 





 Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita. Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La Multi Ani! 





A mai trecut un an... Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. La Multi Ani! 




 Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!





 Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc. 





 De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Muuulti Aaaani!






 O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani! 





Sa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit… La multi ani! 





Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani! 




Mesaj de la multi ani

E ziua ta si nu stiu cum sa-mi stapanesc euforia iti urez La Multi Ani si sa traiesti cati Kilometri de autostrada are Romania




Nu am stiut niciodata sa fac urari de La Multi Ani in nici o sarbatoare, am stiut in schimb sa beau cu sarbatoritul pana am ramas fara suflare




La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!




La multi ani ! Viata sa-ti fie frumoasa si colorata ca acest buchet de flori.




 Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa,multa sanatate,fericire.dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.




 Cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea.
Domnul sa-ti dea de toate
Bucurie, sanatate.
Viata sa-ti fie plina
De belsug si de lumina,
Noroc bun si La Multi Ani !!!




 La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.




 O sa-ti trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La Multi Ani , prietenia noastra inseamna pentru viata mea...cei mai frumosi ani.




 La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!




 Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata : dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros"LA MULTI ANI"



Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar zile insorite si multa fericire! La Multi Ani !




Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele :
sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare,
sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare,
sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite,
sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite...
La Mulţi Ani!!!!





 Sub tavan de stele,
Si cu bani si fara bani,
Intr-un miez frumos de noapte,
Lumea-ti spune "LA MULTI ANI"





 Un ocean de sanatate,Un munte de noroc,Un camion de bani,Si un sincer LA MULTI ANI




De-as putea din cerul noptii iute as fura o stea, ca sa-ti pun cununa vietii astazi chiar de ziua ta.Dar nu pot sa ajung la stele si nici cerul nu-l cuprind lacrimez de neputinta dar, iti spun: La Multi Ani...zambind





Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina.




 La Multi Ani cu multa dragoste.





 Iti dorim o zi minunata si un an incununat de succes. La multi ani!





 Va dorim o zi minunata, un an memorabil si succes in tot ce faceti. La multi ani!





 Iti dorim ca ziua ta sa fie la fel de speciala ca si tine. La multi ani!





 La Multi Ani unui angajat/client deosebit. Apreciem foarte mult dedicatia si contributia ta pentru succesul companiei. Sanatate si implinirea tuturor dorintelor!




Sarbatoreste, sau pur si simplu fa-ti timp pentru tine. Este ziua ta... bucura-te! 





 Sper ca ziua ta sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La Multi Ani! 





 Ne bucuram ca lucram impreuna. La Multi Ani din partea echipei! 





 Va dorim indeplinirea tuturor dorintelor. La Multi Ani Fericiti! 





 Dorim clientului nostru favorit o zi speciala. La multi ani! 





 Ne-am adunat cu totii pentru ca dorim sa iti spunem La multi ani! Sa te distrezi grozav! 

Mesaje de la multi ani

Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.




Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani!




Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sanatate si iubire, de tot ce-i mai bun pe lume si de la mine ganduri bune! La multi ani!




Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericit si mereu insotit de cei care merita sa te iubeasca.La multi ani.




Bucuria lumii toată, Zi de zi-n ușă să-ți bată, Bunul Dumnezeu să-ți dea, Tot ce îți dorești și ai vrea! La mulți Ani!




Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani!





Dau și eu un mesaj simpatic și nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care și soarele se scoală noaptea să-ți ureze La Mulți Ani!





Florile din imagine sunt ofilite în comparație cu frumusețea ta! LA MULȚI ANI, fericire, bucurii alături de cei dragi ție și tot binele din lume!





Îți doresc ca de ziua ta să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!




Azi de ziua ta iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si… parale! La Multi Ani!




Iti urez tie, care esti primul si ultimul meu gand din zi si din noapte, tot binele din lume, noroc cu carul si sa ajungi in Topul celor de la Capital!




De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu! La Multi Ani!




 Aceasta este doar un mesaj purtat de vant, iti doresc toata bucuria din lume si toata fericirea de pe Pamant!




 Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!




 La Multi Ani si sanatate multa, pentru fiecare lumanare de pe tort sa ai cate o surpriza placuta!




 La Multi Ani si sa cunosti iubirea, iti doresc sa te iei de mana cu Fericirea!





 Multa sanatate si La Multi Ani, sa ai mai multi fani decat dusmani!




La Multi Ani, sa ai o sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!




Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La Multi Ani de la cel ce te iubeste!





 Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc.




 De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!





 La Multi Ani Iubire, La Multi Ani Fericire, La Multi ani de 10 ori, Te Iubesc de 1 milion de ori!





 Sa traiesti 1000 de ani si inca o viata, la multi ani de ziua ta si sa petrecem si sa bem pana dimineata!




Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin sms. Sper ca un an in plus sa te ajute sa fii mai fericit. La multi ani!




 De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Muuulti Aaaani! O zi fericita!




Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!




 La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite.




 Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!




 La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!